Uitverkoop 24 September 2022

Wij gaan verhuizen en om de overgang spoedig te laten verlopen worden alle sanitaire producten in de showroom tegen spectaculaire kortingen uitverkocht.

De uitverkoop start 24 September. U bent van harte welkom!

Baderie Someren is een echt familiebedrijf. Al sinds de oprichting van Baderie zijn zij een zeer gewaardeerd lid van de Baderie familie!

In 1997 heeft de familie Leenen zijn intrek genomen in de huidige Baderie showroom te Someren.

Baderie Someren heeft zich hier jarenlang bewezen als een betrouwbaar en succesvol bedrijf.

Om verdere groei van het bedrijf te waarborgen heeft Baderie in 2014 een uitgebreide vestigingsplaatsanalyse laten doen.
Conclusie was dat de showroom van Baderie Someren aan de verre rand van haar verzorgingsgebied in Zuid Oost Brabant gevestigd was. Dat ging ten koste van de omzet.

Geadviseerd werd, om de winkel naar Nuenen te verhuizen. Centraal in haar werkgebied.

Deze rigoureuze beslissing durfde de fam. Leenen nog niet aan. Zo werd besloten eerst een 2e vestiging in Nuenen te starten en de Baderie in Someren zolang te behouden.
Baderie Nuenen opende in 2016 haar deuren en dat was van begin af aan een groot succes!

Het past in de lijn van de lange termijnstrategie van Baderie om de showroom in Someren nu te sluiten, omdat de Baderie in Nuenen zich ondertussen ruimschoots heeft bewezen.

Alle badkamer adviseurs verhuizen vanuit Someren mee naar Nuenen en zullen daar hun werk met dezelfde toewijding en enthousiasme voortzetten.

De coördinatie van alle installatie activiteiten blijft vanuit Someren plaats vinden. Om de overgang spoedig te laten verlopen worden alle sanitaire producten in de showroom tegen spectaculaire kortingen uitverkocht.

De uitverkoop start 24 September. U bent van harte welkom!